Beach House

Beach House


God jul alla vänner. Jag tänkte att jag skulle ge er 2010 års bästa skiva redan nu. Likt årets bästa, Animal Collectives Merriweather Post Pavillion, hann den läcka innan årsskiftet. Den heter Teen Dream av underbart psykadelisk-popiga Beach House. Bästa låten, Walk in the park, har redan fått sig en femma (det är inget jag slänger ur mig hur som helst!) i mitt iTunes och de stod för den mysigaste konserten på Primavera Club i Madrid häromveckan. De kommer till Pustervik den 2:e mars. Missa för allt i världen inte det.

Imorn, juldagen, vad händer? Holler!


6 kommentarer »

 • bob

  Det kommer några ryssar på onsdag, de gör nån film om svensk fordonsindustri och/eller färdtjänst. Det lät flummigt och kul. Join us! Annars är jag ledig även på torsdag. Eller så stannar du ända till på lördag då jag tänkte se Avatar. Vem som helst som läser det här får givetvis också hänga på, kolla här för detaljer: http://www.couchsurfing.org/group_read.html?gid=1368&post=4641134#post4654107

 • david

  Umma, jag är lite i limbo tack vare ett förestående möte i Götet preliminärt men obekräftat 6:e. När jag får det bekräftat dyker jag ner och näckar gladeligen samma dag, dagen innan eller dagen efter. Fast med kläderna på helst.

 • bob

  David: Jag var själv i Oregon och näckade vid fotoplatsen i våras, så jag kan med all säkerhet avslöja att det är där det är och inte där. Inte för att jag inte näckat i Bodele också för den delen. När ska vi näcka?

 • david

  Fräscht! Bilden är väl tagen på Landbadet/Bodele där nere vid vattnet?

 • Christian

  vad anbelangar juldagen är jag rog. God Jul!

 • camila

  haha robin! bästa julklappen ju.

 • Skriv kommentar