Här sitter jag och skriver om gammal skit

SKRIVET AV: marcus
4 March, 2009, klockan 15:17
Etiketter: ,
7 kommentarer

Ja, det blir mycket gamla uppdateringar nu. Här följer en saga om katten Sickan och dennes julfirande för den som önskar läsa.

Vi börjar med att introducera huvudkaraktären i sagan, Sickan! En katt vars intelligens inte når de höjder där han skulle kunna ta över världen om han bara vore lite större.

Här ser vi ett bevis på hans bristande förstånd. Han kan inte greppa varför vattnet som kommer ur kranen träffar han på hjässan, gravitation är ett begrepp som ännu inte helt är utforskat för den gode Sickan.

Han har heller inte förstått var han hör hemma riktigt, under en period trodde han exempelvis att han var en vas.

På julafton trodde han att han var julgodis.

Men han kom till sina sinnens fulla (så fulla se de kan bli) bruk när han fick två trisslotter i julklapp.

När det visade sig att det var två nitlotter han fått ställde han till med en scen och det var helt hopplöst att försöka resonera med han.

Senare förstod vi att det inte var lotterna som upprört honom, det var det faktum att han inte kunnat sova dagen innan jul. Detta är min fria tolkning, det kan även vara så att han helt plötsligt fick för sig att han var pappas semesterkläder och därför glömde nitlotterna.

Så, då är jag väl officiellt och dokumenterat ett cp… Jag har skrivit ett hittepå-blogginlägg om min katt. Nu ska jag lägga upp naken bilder på mig själv i ett annat forum och börja spela WoW också så är det bara att säga upp bekantskapen med mig.


7 kommentarer »

  • Maria

    hihi, skrattade högt när jag läste! skitkul :)

  • marcus

    BOB: Jag har kollat på de två första avsnitten, ingen kärlek vid första ögonkastet. Dock får man väl ge det ett litet försök, jag gillade ju inte Arrested från första sekund heller.

  • min kattdos består i tre fotografier uppsatta på väggen. “Katter of the world, take over”.

  • bob

    Ha! Nu kommer vi få massvis med folk att läsa heylisa ju! Katter i mängder borde innebära människor som älskar katter i mängder. Och sådana läsare bör vi ju ha. Själv har jag hittat på massa krumeluriga CouchRequests hela kvällen så här blir ingen blog. För övrigt var Hunter S. Thompson-dokumentären bra, men lång. Laddat Peep Show än?

  • david

    Det är inte annat än att man blir lite stolt över hur långt Heylisa har kommit. Synd bara att du inte skrev i jag-form ur Sickans perspektiv. Det hade satt pricken över cp:et.

  • marcus

    oj, ser man på, så fort man skriver om katt dyker det upp en kat! haj

  • kat

    cp? betyder det cat psychologist? att inte du blev djurpsykolog eller beteendevetare… du skulle gjort succe. mannen som kunde prata med katter. fila på ett pilotavsnitt så är du snart miljonär.

  • Skriv kommentar