Pensionärsgnäll

SKRIVET AV: slangen
2 October, 2009, klockan 16:34
1 kommentar

Sommarn är över. Semesterdagar genuint slut. Kebnekaise avklarat. Skejtävling avklarad. Inget kul att se fram mot längre. Fan vad tråkigt det är att inte ha nåt att se fram mot.

Det enda jag kan se framför mig är en evinnerlig kamp mot otacksamma pensionärssvin på jobbet. Har fått en tilltagande aversion mot “de som var med och byggde upp det här landet” som en av dem så fint upplyste mig om. Tyvärr har jag betalt för att knyta handen hårt i näven och endast utbrista i tänkande form: Det var ett jävla fuskbygge, gubbjävel!!

Min far la fram en teori om åldrande: När man är liten och är sjukt egocentrisk och egoistisk och skäller på folk utan anledning brukar det resultera i att man får nån slags bokstavskombination. Sådana försvinner för det mesta när man når vuxen ålder. Han (och jag) tror dock att det kommer tillbaka dagen efter att man fyller 65 och resulterar i köknöing, snatteri, it-handikapp, allmänt gnäll, extrem snålhet och massa annat smått och gött som jag utsätts dagligen för.

Gött att få gnälla av sig lite…


1 kommentar »

  • bob

    Jag är så glad att inte Alla tanter och gubbar är sådan surkukar som du syfter på. För övrigt står det nånstans att jag inte får prata om sex, politik eller vad fan det var mer när jag kör färdtjänst. Det har jag slutat med, dock ej helt. Men ibland kan man fan inte hålla sig. Nästa gång den där rassen i Mölndal säger vad han tycker igen ska ha få höra det ena och det andra. För övrigt enda kunden jag hatar i Göteborgs färdtjänst. Hat är för mig ett jävligt starkt ord och folk som har ett mentalt funktionshinder kan man irritera sig på, men inte hata. Det här är bra saker att skriva när man är packad. Yes sir. Bra att backspace finns när man stavar fel, men än bättre att bakfyllan finns för när man ska rannsaka vad man här skrivit..

  • Skriv kommentar