Alpslange

SKRIVET AV: slangen
3 March, 2009, klockan 19:23
2 kommentarer

alpslange-2

Ca 200 bilder togs förra veckan när jag var i Badgastein och hälsade på Kalle och Linda. Bilden ovan var tyvärr den enda som togs på mig (med min kamera). Trevlig vecka som fasen. Mycket snö, lite fylla och massa gött. Det snöade tammefan varje dag. Endast en dag med solsken. Eftersom det snöade så mycket var det väldigt lavinfarligt. Tre polare till Kalle hade lyckats hamna i laviner. Jävla dårar. Vi såg till att hålla oss under trädgränsen för det mesta. Där bor det inte så många laviner. Måste nog säga att detta var den bästa skidresan någonsin. Den står i vart fall i stark kontrast till sist jag var i iväg. Två veckor i Åre för två eller tre år sedan med 20- och is överallt. Då var jag på god väg att sälja min snowboardutrustning billigt. När man kom hem så åkte man på en föskylningsfeber från helvetet. Så idag och imorgon är det sjukskrivning som gäller. Fick för övrigt svart på vitt att killar lider mer under en förkylning än kvinnor. Marias farsa förklarade att killar saknar nåt ämne som gör att vi inte pallar sjukdomar lika bra som tjejer. Han är ju läkare så han borde ju veta.  Nä nu skall ja redigera bilderna från BG. Hepåer!


2 kommentarer »

 • Frans

  Tjena Alpslang! laget? tankte fraga dig om Alens mejl. Jag ska soka lite sommarjobb i sthlm och behover darfor nan stans att slagga nar jag kommer dit. Sa darfor tankte jag alltsa utnyttja varan Alen.

  For ovrigt ar jag lite sugen pa att kora en vandring nanstans uppat bohuslan nu i var el forsommar. Fick mersmak i Bolivia. Vi vandrade kring Titicacasjon. Det var fint som snus det! Vad tror herrna om det? Alen kanske kan haka pa? Jag kommer hem om nagra veckor, da far vi ta en skejt i solskenet tkr jag!

  Ha det fint hors/F.

 • bob

  Kors i taket! Gött med the return of the slang. Return to Primavera och lyssna på Nisse med mig i vår vettja!

 • Skriv kommentar