JVM i mellandagarna

SKRIVET AV: plurre
17 December, 2009, klockan 6:08
4 kommentarer

För oss som älskar hockey hägrar JVM som uppladdning inför OS i Vancouver. För att inte tråka ut de utan sportintresse bjuder jag på en straff från William Wallén, 18 år, ett klipp som torde uppskattas av alla!


4 kommentarer »

  • Mathias

    David har inte helt fel har. I Kanada anses det osportsligt att gora malgester. Darfor ar trycket pa spelarna att vara just samlade efter malen. Jag haller med om att det ar trakigt och det var faktiskt uppe pa debatt sa sent som i forra veckan pa nagon kanal jag tittade pa.

    Jag hoppas att ni inte missade den underbare kommentatorn!

  • david

    Haha. En variant på min best-gest, fast med svansen mellan benen. I rest my case — det går inte att fira ett hockeymål med hedern i behåll.

  • figge

    David, till finns dock spelare som insett detta och vill ta hockeyns målgester in i en ny era. Kolla klippet. http://www.youtube.com/watch?v=nOBoI_C3Ly4&feature=PlayList&p=C9D530E56B78DDDC&playnext=1&playnext_from=PL&index=32

  • david

    Jag gillar hockey, i alla fall NHL, men hela sporten som sådan lider av en kris vad gäller målgester och -firande. Det går inte att få samma explosionsartade känslosvall som i exempelvis fotboll. Visst, man kan hoppa in i sargen och släppa lös besten i sig i en kort sekund. Eller gå ner på knä och låtsas att klubban är ett tufft svärd. Men det blir mest mesigt. Antagligen nöjer man sig med att låta lagkamraterna åka fram till en så att de kan klämma på ens hjälm och sedan sätter man sig i båset.

    Detta är en åsikt som grundar sig på flera hockeymatcher jag sett på TV.

  • Skriv kommentar