Blogginlägget som censurerades

SKRIVET AV: plurre
24 March, 2009, klockan 2:48
Etiketter: ,
2 kommentarer

Vad är en typisk måndagsmorgon? Ibland kan det vara att få tandkräm på tröjan och inse på tuben att du glömt kavajen hemma. Andra gånger kan det vara att du doppar slipsen i gröten när du sätter dig till bords. Det är dock först när du prickar in alla tre som du vet att det är, just det, en typisk måndagsmorgon. Jag har lite svårt att inte gilla sådana mornar, visst blir jag förbannad, men resten av dagen blir ju då en nedförsbacke. Vad är en typisk måndagskväll? Ibland kan det vara när du skall tvätta i Laundromaten som är anpassad för rojalistiska plånböcker (läs: landets alla skattebetalare) och när du startat maskinerna inser att du glömt såväl handduken som sängkläderna. Det är då du förstår att det också finns, just det, typiska måndagskvällar. Jag har lite svårt att inte gilla måndagar, visst blir jag förbannad, men resten av veckan blir ju då en nedförsbacke.

Före måndagar kommer det lördagar och söndagar. Lördagar är fina, särskilt med några fina PBR i trevligt sällskap. Söndagar är fina, särskilt när du hämtar nya lägenhetsnycklar. Från och med slutet av mars byter undertecknad adress och flyttar hit. Lyan delas med en dryga 30 år gammal spansk professor och en 25-årig författare. Stort rum, samt ett gästrum borgar för goda tider. Det är möjligt att båda rummen kommer att användas redan till helgen då jag får besök. En svagt retarderad kusin (håller på såväl Färjestad som Liverpool) kommer på besök. Varför, släpper jag in sånt bös i min nya fina lägenhet? Den svagt retarderade kusinen kommer bärandes på gåvor. Snus som är en hårdvara i detta land räcker långt, hockeybiljetter för derbyt mellan Rangers och Devils i MSG räcker hela vägen. Nu vet du var jag befinner mig på söndag. Det är när du ser fram mot sådana söndagar som du inte heller bryr dig om du har haft en sådan där, just det, typisk måndag. Jag har lite svårt att inte gilla måndagar, viss blir jag förbannad när ett femtontal raka försök att publicera ett simpelt blogginlägg misslyckas, men resten av veckan blir ju då en nedförsbacke.


2 kommentarer »

  • Jocke

    Gratulerar till lite av varje!
    Aldrig har det väl varit sämre att ha sina blygsamma besparingar bundna i fonder med halverat värde. Jag kan låta bli att gilla det trots att resten av livet borde bli en nedförsbacke. Hade varit grymt att komma och våldgästa men tills dess, eller istället, får du ösa på med blogg och bilder. =)

  • linda

    usch.. liverpool.
    hur var det nu med dem igen?
    they always walk alone…

  • Skriv kommentar