Two Blobs Fucking

SKRIVET AV: marcus
15 February, 2011, klockan 17:08
1 kommentar

Flaming Lips senaste låt har släppts på youtube i 12 olika filmer som ska spelas upp simultant. Då behövs det 12st smart phones och är det något som finns på mitt jobb så är det smart phones så idag samlade jag ihop 12 pers så testade vi konceptet. www.youtube.com/flaminglipsfree

Det var ganska roligt men även ganska smärtsamt, med olika responstider vid knapptryck och olika metoder för att cacha filmer så tog det ett par försök att få det rätt. Och när man väl fick det rätt så är det ju noise rock som spelas så man står där och tänker “jaha, synkat oljud…”


1 kommentar »

  • Bob

    WTF! Inget mail från dem om det, muppar. De släppte ju Zaireeka för femton år sedan som man måste spela fyra skivor samtidigt för att uppskatta. Ärligt talat ingen hit, men det är ju kul att de fortsätter leka. Jag har en tanke om att de eventuellt kommer ändra sin “galnasta-jävla-konsertupplecelsen” lite snart då de i sommar spelar hela Soft Bulletin i London. Den plattans turné kommer jag ihåg att Lokko sa var löjligt tråkig, med en pretentiös Wayne med fejkblod segandes igenom låtarna. Jag antar att de lärde sig en läxa och efter Yoshimi har det ju rullat på i åtta (tror jag) år nu. Men det är ju fortfarande skitkul, ta dig en trip till Barca i slutet av maj vettja. Ses där!

  • Skriv kommentar