The new deal

SKRIVET AV: marcus
13 December, 2010, klockan 19:21
7 kommentarer

Det är en ny giv nu må jag lova, RIM som gör Blackberrys gick och köpte hela TAT. Så nu har jag precis tagit mig över atlanten för andra gången på två veckor. Jetlag och 12 timmarsdagar får mig att längta till jul, men förändringen är välkommen. Nytt är kul.

Förra gången jag var här var det Ottawa nu är det Toronto och Waterloo och det är så jävla kallt. Idag tog det 3 timmar istället för 1 att ta sig till kontoret pga snöstorm, trevligt värre. Men flighten gick bra, hoppas att snöstormen inte påverkar onsdagens flyg him.

Nu ska jag snart presentera så det är dags att avsluta detta inlägget. Efter det hoppas jag få se en älg och äta maple syrup. Kolla på hockey är redan avklarat.

cheerio


7 kommentarer »

 • Hockey i Kanada, jaklar vad fint!

 • marcus

  david: jag vågar inte säga nåt på internet om playbook. Men skägget är fortfarande på.

 • marcus

  boeing

 • Christian

  Vilken flygplanstyp åker du?

 • marcus

  ottawa sharks

 • Vad såg du för match?

 • david

  Åhå. Sicka fasoner. Ska du bygga Playbook-gränssnitt då, eh? Lycka till och raka inte av dig rödskägget helt och hållet.

 • Skriv kommentar