Du är ett pucko

SKRIVET AV: marcus
23 June, 2010, klockan 12:48
5 kommentarer

Här är mitt inlägg i “vad ska vi skriva debatten”, nu räcker det. Folk skriver väl vad fan de vill. Jag håller med er allihop, men kom igen nu. Tycker vi att nån skriver dumt så säger vi det. Bob får säga precis vad han vill om fotbollsinlägg, och figge får skriva fotbollsinlägg om han vill. Detta inlägg har ingen tyngd överhuvudtaget. Jag får skriva vad jag vill och ni får läsa det om ni vill. Man får även säga emot sig själv, vi är inte advokater och de flesta av oss är analfabeter. Specifikt figge, jag har hört att han skriver allt inlägg till tidningen och skickar det till sin mamma för rättstavning.

Alternativet med moderation intresserar mig inte… om vi inte kan få tag på moderator kitteh att sköta det för oss! Får vi tag på han är jag för, helt klart.

För övrigt fick Lars rött kort igår efter att ha blivit nerputtad av ett CP. Jag som trodde att reglerna var hårda mot folk som puttade folk, inte mot folk som blev puttade. Men där ser man, man lever så länge man lär sig.


5 kommentarer »

 • David

  Det brukar vara så med konstruktiva frågor. En riktig stick in the mud. Men det låter la fint som du skrev, Bobz. iPhone-anpassat hade varit fint. Njuta av sommaren kan man göra ändå!

 • bob

  Det fattade jag allt. Jää jää. Det roligaste var med hela diskussionen var nästan att den polska riksdagen helt dog när David ställde en konstruktiv fråga. Mitt svar är dock att det funkar alldeles utmärkt som det är. Om du orkar vore dock en kommentators-sida för iPhone kul, den iPhone-versionen är rätt meckig då man ju oftast använder den för att kolla kommentarer. Men det är en petitess. Njut lite extra av sommaren istället!

 • marcus

  För att förtydliga, jag tycker inte det är du specifikt som är ett pucko. alla är puckon inklusive jag.

 • David

  Här är man off the grid i två dagar och missar Heylisas återkommande polska riksdag. Jag tycker att en diskussion om vad Heylisa är, och ska vara, är välkommen och behövlig.

  Om det hinns med hade jag tänkt ge Heylisa en grafisk och funktionell upprycknin under sommaren. Men vad ska en sådan innebära? Jag vet inte hur folk använder och ser Heylisa.

 • bob

  Jag skulle bara hållt käften. Jää jää. Dessutom skrev ju Figge själv att det var ego-reklam. Det rättfärdigar det. Kanske. Men frågan är vad Neng5 säger!

  För övrigt tycker jag korpen-inläggen är roliga. De är ju mer lyteskomik än sport, och tja, jag gillar ju det förstnämnda.

 • Skriv kommentar