80s overdose

SKRIVET AV: marcus
25 September, 2009, klockan 15:00
7 kommentarer

La Roux – Bulletproof får mig att vilja dansa på kontoret en fredag som denna, jävligt snygg video. Givetvis är den stora frågan “Är hon het?”. Jag har grunnat på detta en aning och efter några dagars betänketid har jag kommit fram till att hon är fulsnygg, på det där bra sättet. Fulsnygg måste ju vara det bästa, så man får tänka lite själv. Nu har hon ju enligt mig slutat vara fulsnygg åt gått över till att bara vara snygg dock, eller ja 5% ful. Videon är ju bara snygg och den tröttnar man ju på. Eller är detta tänkande kanske bara en omskrivning och motivering för ens eget utseende, det bästa man kan hoppas på är väl att man är just fulsnygg, då finns det ju en strimma snygg åtminstone. Haha, jag kanske borde spela in dessa tankar, släppa videon på Youtube och bli Sveriges manliga Moogi eller vad hon nu hette. Jag är just nu sjukt sugen på att ta bort hela detta inlägget av skam men jag bjuder på det, epic fail marcus.


7 kommentarer »

  • Christian

    Ja, vad har jag haft för mig under den här perioden egentligen? Snusk snusk snusk snusk snusk snusk snusk snusk snusk snusk snusk och snusk.

  • marcus

    tack

  • Roligaste kommentarsträdet på länge…

    Marcus: Skall inte bidra mer till gropgrävandet…

    Chrille: Kommer du inte ihåg när polare som gjorde lumpen kom hem…? De var ju helt sjuka, tidelag hängde i luften… Så vad har du haft för dig senaste tiden? Elle skyller du på sommaren?

  • Christian

    bra svar. näst intill hamletskt. du klarar dig gott. för övrigt anser jag att du har en dos rätt i ovan nämnda inlägg. jag har dock aldrig resonerat i de tankebanorna.

    jag har emellertid blivit mer och mer förbluffad på senare tid över hur många fula som blivit snygga. också i mina egna ögon. nu har jag en referens att basera min förundran i relation till.

  • marcus

    Ja, jag har väl grävt min egen grop. Epic fail indeed. Snaran var fast i balken och mitt huvud i den, jag stog på stolen och nu sparkade du bort den. Jag sitter och funderar på om jag kan göra ett drag som geniförklarar mig liknande det som den gode Hamlet försökte i rättssalen men jag hör bara hur dum jag låter och låter därför bli. Ett svar är ju rakt av att jag inte brukar säga “Å, vad fulsnygg du är idag” till Ul… jag tycker inte att hon är fulsnygg, den finns inte en dos ful i snyggheten, men det finns en dos personlighet i den. (Skjut mig tack, detta var mitt dummaste inlägg to date)

  • Christian

    Eftersom du och Ul har kilat stadigt i mången år med enbart kortare perioder av social kollaps som störningsmoment så har du uppenbarligen inte tröttnat på henne. Med inläggslogiken är alltså Ul inte snygg utan fulsnygg.

    Då undrar jag: På vilket sätt försöker du förmedla just detta till Ul över en stillsam lördagsbrunch i köket? Framförallt, hur får du Ul att vilja höra att hon är fulsnygg åtta år i sträck?

    Tacksam för svar.

  • david

    Ditt epic fail värmer i höstblåsten. Inte i klass med ditt “jag har gjort en stor makaron”-fail, men ändå.

  • Skriv kommentar