Jag hatar nu Microsoft med passion. RAGE! För att få min jävla xbox lagad behöver jag sitta i telefon för att först få veta vad man ska göra. Sen behöver jag göra en jävla koll på skiten själv. Sen logga in på en Microsoft sida för att registrera mig, skriva ut fraktsedlar från UPS, ringa de och boka en pick up och även paketera min box i ett neutralt emballage. Vad fan är ett neutralt emballage!?!?!?

Just det, hur var det när min mac gick sönder? Ett telefonsamtal, sen kom de till min dörr med en låda och bad mig lägga ner datorn. Efter två dagar fick jag en ny dator. Slut.

Inga jävla krav på att registrera skiten, skriva ut skit (vem fan har en skrivare) eller paketera skit.

Sån här skit får mig att bara vilja kasta den gamla och köpa en ny, men då vinner ju djävulen…

Dessutom ryktas de ju ha härliga 52% return rate på sina 360s, själv vill de ha det till 3-4%. Jag hatar alla som jobbar med teknik, jävla smutsiga hittepå bransch!!!


5 kommentarer »

  • Mangan

    MM. Trials är roligt men jag saknar realtids-racing, mm dirt 2 kanske är rätt- har precis kommit ett nytt need for speed som såg hett ut iofs. På tal om konsol-valet. Xbox är roligare framförallt för att xboxlive är bättre än PSN och för att den bl.a. därför sålt bättre- fler spel, mer buzz, större community. Roligare att spela flera än själv- se bara här.
    http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I

    Också är den nya ps3-kampanjen ful

  • david

    Jag anmäler mig glatt till ev. racingspelsspel. Dirt 2 med Bottenmark, Eric(k)sson och Hallströmare hade suttit fint.

    Plurre: Personligen — för att PS3 inte gått ner i pris förrän på sistone, 360 har överlägsen onlinetjänst och limegrönt är min favoritfärg.

  • Varför köper ni Xbox? Jag har inte ägt en spelmaskin sedan 8-bitars, men utav alla konsoler jag lirat på så känns PS överlägset…?

  • Mangan

    Jag har varit flitig med att sparka ner dig från trials-hiscore listorna.. bara så duvet. som plasters på såren. Varför har vi aldrig lirat racingspel föresten- vore inte det en frisk fläkt?

  • david

    Ja jäklar, den där processen minns jag med obehag. Sjukt byråkratiskt och stelt bemötande. Ditt teknik- och kundservicehat måste fungera väl med din otursfrekvens. Doktorera på’t!

  • Skriv kommentar