I’m on fire

SKRIVET AV: marcus
6 June, 2009, klockan 15:33
3 kommentarer

Leningrad cowboy in London

Leningrad cowboy in London

Fifan nu är klockan 14.24. Jag har inte gjort ett piss idag. Igår tog jag två öl på jobbet och blev rund under fötterna, gick till hotellet och satte mig i baren och åt helt alena och kände mig som Bill. Idag har jag vaknat med en ytterst rolig frisyr, funderar på att ta den en svängom på stan. Inte kan man låta en sån hårdag försvinna på ett hotell.

Nån som vet var man kan streama landskamper förresten? Helvete om jag ska behöva missa Sverige-Danmark.

Dags att sätta sig på en tub och ta sig in åt stan. Jag tror jag ska spendera hela eftermiddagen på NikeTown. Är så jävla jobbigt att hatta runt i olika affärer. Bara stå där och kolla på Nikes. Jag gillar Nike. Finns det Nike kalsonger?

Ganska roligt att jag upptäcker Kasabian här i London, sist jag var här lyssnade jag ju bara på sånt här, har knappt gjort det sen dess. Men här rullar scenen som den aldrig gjort annat. http://open.spotify.com/track/5mVjSxIfzdQrH5K0w5NPAf lyssna på den ni, jag blir glad av den. Helt själv på ett hotellrum i ett annat land kan man balla ur ganska bra när man sjunger och dansar för sig själv.


3 kommentarer »

  • marcus

    Tack för tipset men 6an streamar bara för svenskar. Tycker det är lite märkligt att man använder landsgränser på nätet- Spotify, hulu, streaming… konstigt.

    Såg skiten på bet365 istället. Nu ska jag se Richard Pryor Live on Sunset Boulevard på brittisk TV, en säker vinst.

  • david

    Ha, först nu såg jag din Lenigrad Cowboys-bildtext.

  • david

    Dave Grohl har legat med Leningrad Cowboys och fött ut ditt hår!

    TV6 streamar matchen. Tveksam om kapacitet och kvalitet, men ändå.
    http://www.tv6.se/fotboll

  • Skriv kommentar