New York, New Heylisa

SKRIVET AV: marcus
16 February, 2009, klockan 13:33
11 kommentarer

Så kommer det, som en “double whammie”. En efterlängtad uppdatering av Heylisa, och sekunderna efter kommer även en uppdatering av min New York resa. I historieböckerna kommer vi kunna läsa om vilken som hade mest effekt på eftervärlden, men just nu är det jämt skägg.

Här kommer sagan om New York på New Years på New Heylisa:

Första flygturen från Kastrup tog oss till Reykjavik, där spenderade vi typ 24 timmar. Vi sov över hos uls isländska kompis Siggi och tog oss en öl och en korv på stan. Siggis pappa hade världens största bil och de åt konstiga saker på Island.

Amerikanske frukost såklart. Fett!

Kanske min favvobild från NY. Ul och örnen, denna hittades första dagen då vi vandrade runt i Williamsburg om jag inte missminner mig. Roligare blir det då man vet att ul blir ytterst hysteriskt så fort hon ser en fågel, dock kunde hon hålla sig lugn då denna bara var målad.

Jaha, jo, mycket jötare än så här kan man väl nästan inte bli va? Chrille i julgåva från en kollega. Iom att det är en present från en kollega är han ju tvungen att åtminstone en dag visa sig i FN-byggnaden, eller valfri social FN sammankomst, i detta spektakel till plagg. GG!

De har snus i NY! sold cold.

Ul med shoppingkasse på Times Square.

Vi kollade på basket. Grymt roligt, helt vansinnig ljudvolym i hallen.

Efter matchen skulle det givetvis pekas på allt med den införskaffade fingern. Här pekar jag på en välklädd chrille på en bar i brooklyn som spelade den magnifika “Don’t stop believing” med Journey, odds!

En dag åt vi brunch, Eggs Benedicte.

Kan man åka till New York utan att besöka Central Park? Måste Marcus fåna sig på kort för se medvetet dum ut? Svar 1: Det går nog. Svar 2: Bättre att se ut som man gör sig till än att avslöja sin äkta dumhet.

Såhär ser Manhattan ut på Nyår.

Det var alles. Nu ska jag jobba.


11 kommentarer »

  • david

    Jag har titTAT på era grejer med awe och djup beundran nu ikväll. Kom in via Engadget. Fan, vad duktiga ni är!

  • TAT it is

  • david

    Rumpus! Är det TAT du jobbar på?

  • bob

    Ok. Nu funkar den. Nevermind.

  • marcus

    jag ser, vad ser du?

  • bob

    Dock ser vi inte bilden på Ul och örnen?

  • marcus

    Det är nog för att den första bilden är hämtad under fliken “all sizes” på flickr och de andra från galleriet liksom. länken går, sjung hopp fadderallan lallan hej.

  • david

    Nu är det bara att länka på. Tog mig också friheten att testa lightboxen med dina bilder. Det ska finnas en Flickr-integration, men den ville inte klumpa ihop bilderna i ett image set. Som du ser på första bilden kontra resten. Well, det löser sig.

  • david

    Nej, det är jävligt sant. Kan ha att göra med filerna jag rotade i igår, eftersom det uppenbarligen funkade för mig och Bob. Ska kolla på det senare.

  • marcus

    Gött med NY! Är en ganska fet stad. I alla bemärkelser.

    Länkningen, lightboxen såg jag nu när den dök upp så det fattar jag. Dock får jag inte länkar i brödtext att funka. Det var problemet.

  • david

    Fyfan, det ser ju helt underbart ut. Ul ser bra ut bland rörelseoskärpa. Jag och Maja ska förhoppningsvis titta förbi NY i juli. Hoppas den står kvar då.

    Vad menar du med länkningen — tänker du på länkarna till bilderna? Lightboxen fungerar inte på dina Flickr-länkar eftersom den triggas av filändelsen och du har .jpg?v=0 i slutet av dina bilder. Ta bort den så funkar lightboxen (se bild #2). Vet dock inte vilken funktion den har då det är samma bild som visas där.

  • Skriv kommentar