piss och löv på peace and love

SKRIVET AV: lotta
2 July, 2009, klockan 17:52
Ingen kommentar

så har årets borlänge besök gått av stapeln. sammanfattning i korthet: bra, men också dåligt.

sammanfattning i utökad version: Jag funderar på om det var för att jag var A)för nykter, B)för gammal eller C) att festivalen som helhet gått över styr som jag inte är lika tillfreds som föregående år. alltså över 40 000 sålda biljetter på en stadsfestival och då en stad i storlek med uddevalla kan ju lätt bli lite mycket. lite mycket vaddå? bajs, kiss, spyor och langos etc. sen verkar det som att alla 16 åriga tjejer som egentligen borde vart på hultsfred (alternativt sunny beach), som nu blivit lite lätt ute, samlats med sina minsta bikinis, sina gällaste skrik och gemensamt sjöng håkan hellström låtar dag som natt. men förutom det här, lite till och att jag gick till attack mot ett 16 årigt grabbgäng som ritat hakkors på vårt samt våra grannars tält så va de fint. 

jag har aldrig sett så mkt band på en festival, så jag är nöjd med min personliga insats. bästa liveupplevelse blev gogol bordello.hålligång är ett fint ord för den spelningen. lika som bär upplevelsen blev med nån öl i kroppen och utan glasögon på, mycket oväntat chris cornell och timbuktu. svart halvlångt lockigt hår, nån form av ful skägg mustach och på samma scen.hm jag hör hur dumt det låter när jag skrivert men där på plats så..

tja om det blir nån uppföljning nästa år återstår att se, tanken på att det alltid kommer finnas nya 16 åringar gör mig lite lätt matt.


Skriv kommentar