jag fullkomligt älskar olle ljungström, vilket inte är någon som helst nyhet i och för sig. men efter jag såg k- special (med olle ljungström) så har jag kommit in i en väldigt flummigt tänkande fas, där jag ser mig själv som en så oerhört liten del i det stora sammanhanget som vi alla omges utav. och hand i hand med dessa funderingar så kommer den här detaljen med att jag fullkomligt skiter i att plugga till min tenta i nationalekonomi som går av stapeln imorn och på fredag, med inställningen att det är världsligt. antagligen kommer jag vakna upp ur detta tankesätt fem minuter efter jag sett tenta frågorna imorn bitti och hata mig själv för detta beteende jag haft senaste veckan. jag måste hitta balansen mellan olle och studierna. och vad passar väl bättre att avsluta med än ett citat av denne sköra man: som man bäddar får man ligga, man kan älska trots att världen är som den är, man kan börja, man kan sluta-sluta världen i ett skal.


Skriv kommentar