jag har vart i budapest m min klass- dvs 9 st kvinnor i åldersspannet 20- 45. mkt oväntat var vårt boende helt underbart, en sekelskiftesvåning mitt i smeten. det har badats i svavel o ånga såväl inomhus som utomhus, ätits god mat som svalts ner med lika gott vin.vi har upptäckt staden med all vacker arkitektur o klassiska cafeer o sånt man ska göra på en vistelse på ny ort. men sen skulle vi ju oxå ut o göra stan o testa nattlivet o det var då vi visade hur svenskar beter sig med alkohol i blodet. på förfesten kom vi på den briljanta ideen att eftersom vi ska ha vår hemtenta denna veckan så borde vi charma vår lärare med att sjunga amazing craze o skicka till honom…mm skitbra ide…ingen av oss verkar vilja kännas vid detta moment i dagsläget trots att samtliga var väldigt aktiva under själva inspelningen. nåja vidare mot krogen så började en av kvinnorna som är 40+ att må illa i taxin men vi andra tyckte att det blir så bra när vi går ur taxin. till saken hör att hon e från ett muslimskt land från början men har blivit lite “muslim light” efter många år i sverige, detta innebär att hon aldrig druckit mer än nåt glas vin- alltså en 40årig muslim har sin första fylla denna afton och det blir på så sätt att hon spyr rakt in i garderoben när vi precis kommit in på stället o ska hänga av oss-måttligt populärt kan jag säga.men hon piggar på sig efter ytterligare en uppkastning o den arabiska dansen tar sin början samtidigt som vi försöker få ensamrätt på karaokemikrofonen (som om det inte var nog med sång efter amazing grace) medan en annan i gruppen får snefylla o är otröstlig. som grädde på moset avslutar en annan av 40+arna som är gift o har tre barn med att vara otrogen med en oerhört motbjudande halvt tandlös ungersk man innan hon sveper en sista tequila o somnar på toan.vad ska jag säga- budapest resan bjöd på både det ena o det andra..intressant.


2 kommentarer »

  • christian

    hahahahaha

  • bob

    Haha. Fan vad härligt att höra att vi fortfarande har minst 20 års fylla framför oss. ^_^

  • Skriv kommentar