long time no see!

men nu jävlar ska det börjas blogga igen. jag har levt som arbetslös i en månad nu och förutom det ekonomiska så har jag gillat det. jag har fått gjort en massa saker som jag aldrig tycker mig ha tid att ta itu med annars. nu börjar det dock sina med “saker att hitta på” så det ska bli skönt att börja jobba, vilket jag gör nästa fredag (min födelsedag minsann).

jag var nästan en hel vecka i helsingborg nyligen och bodde hos min kära systeryster. kändes som en liten minisemester vilket var skönt. fan vad man kopplar bort saker lätt så fort man inte är hemma. och helsingborg lär det bli igen till helgen. efter att jag haft min födelsedagsfest på fredag så åker krille och jag upp till nordvästskåne för att festa med bland annat min gamla kompis joakim. och vad kan jag säga. han festar som en rockstjärna så saker kommer förstöras, minnesluckor kommer att infinna sig och blåmärken kommer att uppenbara sig. 

nu i helgen fick jag lägga benen på ryggen när kb hörde av sig och talade om att “det hade skett ett missförstånd” med min spelning. istället för den 28 mars som de sa till mig så menade de 28 februari, dvs i lördags. allting gick dock bra och de som kunde kom och supportade mig. förhoppningsvis blir det fler gånger!

en annan rolig sak är att jag förmodligen ska jobba för lb07, fotbollslaget som jag jobbade för förra året, denna säsongen också. de spelar träningsmatch ikväll och den ska krille och jag gå och titta på! motståndarna är roskilde fc och vår plan är att vi ska ragga upp någon i det laget som vi kan komma hem till och få mat och duscha hos när det är roskildefestivalen. smart va?

hardtimeband

hard time band spelade på s:t gerturds förra torsdagen. urbra säger jag bara!

hbg

helsingborg en solig vårdag

beckiange

becci, angelica och jag lunchar på haket i helsingborg

angelinda

angelica och jag på fest i helsingborg


Skriv kommentar