gangsta

Gangsta ellår??

Vad i hela friden är det för frågan om med LADOK? Lunds universitets poängsystem på nätet. Det är så sjukt fult till att börja med. När man loggar in så ser det ut som om det är nåt fel på sidan. Sen går det inte att utläsa någon information om något. Vem i hela friden ligger bakom det skitet? Kan inte en skola som Lunds universitet bättre än så? Jag var hemma hos Elin nu och försökte ta ut examensbevis och jag vill inte kalla mig helt rudis vad det gäller datorer men när det kommer till LADOK så fattar jag faktiskt ingenting! Helt värdelöst!!!

Imorgon ska jag jobba i receptionen igen. Hello fröken “jag tror att jag måste berätta för Linda att hon ska lyfta luren när det ringer” och hellooo fru “jag tror på det övernaturliga”. Sen bär det av till Helsingborg för att spendera helgen hos Angelica. Ska på fest på lördagen och sen möjligtvis möta upp ett gäng fulla svensexefirare… får se hur det går med det sistnämnda.


1 kommentar »

  • david

    Amen om LADOK! (LA)Dock tror jag att det har monopol i den svenska, akademiska världen. GU har det också. Så om det är någon tröst kan ingen skola bättre.

  • Skriv kommentar