enjoy the silence

SKRIVET AV: linda
19 February, 2009, klockan 23:03
3 kommentarer

Alltså vad tänker Svt på? Hur i hela friden kan man ta beslutet att vilja förnya “På spåret”? Programmet har fler tittare än Melodifestivalen och det beror till stor del på Oldsberg och Hellberg. Ska man inte ha kvar dem så kan man lika gärna lägga ner hela programidéen. Eller varför inte, som min gode vän Jon föreslog, göra om det till “På cykeln” med Ronny och Ragge när man ändå är igång.

Jag trodde det fanns någon poäng med att betala Tv-avgift… 

Hoa hoa lackar, och jag med!

Hoa hoa lackar, och jag med!


3 kommentarer »

  • jenny

    Haj! Jag drömde om dig inatt.. Jag var så jävla förbannad på dig för du hade publicerat en jätteful bild på mig i sydsvenskan med tillhörande kröniketext om hur tråkig och fånig jag var. Jag försökte slå på dig men fick inte in nån träff. Tolka det om du kan!! Totalt random, för jag har då inge agg mot dig :)

  • angelica

    jag blir så besviken. så besviken. OK. Hejdå.

  • bob

    Helt bananas. Vad ska vi nu titta på när vi har fredagsherrmiddagarna?

  • Skriv kommentar