what a difference a day makes?

SKRIVET AV: linda
17 February, 2009, klockan 21:49
1 kommentar

Idag har varit en meningslös dag. Jag antar att många dagar fram tills jag börjar på mitt nya jobb kommer vara så här. Jag vaknar tidigt och går upp, dricker mitt kaffe, tittar på nyheterna. Henke kom förbi vid halv ett och vi drack kaffe och pratade om hur kallt det var. Sen gick vi en promenad och jag gick och köpte mjölk. Sen kom jag hem, lade mig på soffan och läste och somnade. Vaknade en kvart innan Kristin kom hem. Vi tittade på sitcom-repriser som sög och sen gick hon och lade sig. Jag med. Skönt kanske vissa tänker. Jo, om man är upptagen annars med jobb eller skola så är det ju såklart skönt att vara ledig. Inte när man inte har nåt, då är det bara frustrerande och meningslöst. jag behöver stimulans av något att sysselsätta mig med, något som gör att jag känner mig nyttig. 

Våra grannar spelar techno dygnet runt. Baslådan måste vara precis ovanför min säng för jag känner hur basen strömmar genom hela kroppen om jag befinner mig i sängen. Jag var uppe och sa till förra torsdagen när de inte hade stängt av musiken efter midnatt. De sa att de skulle sluta spela så sent men det har de inte. Jag vill inte klaga en gång till. 

I helgen åker jag till Helsingborg. Miljöombyte om än det handlar om hometown of Cardan. Jag tror jag behöver det.


1 kommentar »

  • Om du vill ha en mentor för vad man gör mellan arbeten tror jag du ska snacka med Lars. Han har ju väntat på att hans doktorandtjänst ska dra igång i en hel evighet. Kolla in hans blog på (H)

  • Skriv kommentar