it’s never gonna be the same

SKRIVET AV: linda
16 February, 2009, klockan 19:47
1 kommentar

Idag har mina systersöner varit här och hälsat på mig. Vi var i Folkets park och tittade på djur, lekte och klättrade på rosen. Sen gick vi ner en sväng i stan för att sen gå hem och äta falukorv och makaroner och titta på E.T. En riktig mysdag med andra ord. Var dock helt utmattad när min svåger kom och hämtade upp dem i eftermiddags. Ungar kräver verkligen energi! 

freddefp

freddesamefp

samefp

samegh

I lördags var Krille, Maria och jag hemma hos Johanna. Det blev en del öl och en MASSA 90-talsmusik. Johanna plockade fram sin “90-tals-låda” där vi hittade allt ifrån Absolute dance-skivor till Jumper och Björn Skifs! Hela kvällen slutade på KB. By the way så spelar jag på KB i vinylbaren 28/3, dvs en lördag! Komkomkom då!

johannakrille

linkril

På förhandsvisningen blev bilderna cp och trots att jag försökte ändra storleken på dem så gick inte detta. Jag fattar inte vad som är fel men nu har jag skrivit detta förbannade inlägget så nu tänker jag minsjäl posta det också, avlånga bilder eller inte. 

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och götta mig med fantastiska “Sofies värld” som jag läser för andra gången. Imorgon hoppas jag att vintern har lämnat för gott och att våren knackar på dörren! 

Haj!


1 kommentar »

  • david

    Linday! Jag tog mig friheten att fixa bilderna i ditt inlägg. Ska skriva ett inlägg som förklarar mer hur man ska få till uppladdade, stora bilder.

    Trevligt med E.T!

  • Skriv kommentar