Gothia cupdomare är skit!

SKRIVET AV: frasse
6 January, 2011, klockan 12:02
Ingen kommentar

Drömde att vi spelade Gothia cupfinal i natt. “Vi” antar jag var Ljungskile sk (jag minns Figge o Alex). Några minuter före matchstart inser jag att kisset måste ut. Min drömlogik sa att jag måste högst upp i arenan för att hitta en toalett, men icke. Det gick inte att hitta en enda porslinsgud. Vid det här laget är jag mycket frustrerad och stressad. Min kusin Malin dyker upp till undsättning, tror jag. Vi åker hiss ner, o hoppar in i en taxi. I min förvirring och frustration är det helt logiskt. Efter ett tag vaknar jag ur förvirringen. Skäller ut den kvinnliga taxichauffören, o skriker att jag ska ju för fan till Ullevi (där vi kom ifrån). Vi hoppar ur o springer tillbaka. 20 min försenad, o åter på Ullevi (efter att springandes ha kastat vatten). Vi spelar mot något slags afrikanskt lag, o spelet är uruselt. Jag blir inbytt, o börjar spela som back för att sen flytta upp på mitten (helt ologiskt). Det usla spelet fortsätter, men tillslut lyckas motståndarna peta in ett mål, varpå en av afrikanerna gör en konstig grej, som jag nu inte kan komma ihåg. Domaren går på hans linje, och jag blir vansinnig för andra gången i drömmen, o går fram till den orättfärdige, o biter honom i kindbenet. Ansiktet är av plast. Vi kvitterar minuten innan slutsignalen.


Skriv kommentar