Chaise. Jag sitter med översättningen av Lanthandeln. Hjälp mig med titeln: 1 Childhood memories and meatballs. 2 The last delivery. 3 The utopian dream. Igår var jag på det säkra men nu när jag frågar runt blir jag allt mer förvirrad. Måste få iväg den idag!


7 kommentarer »

 • frasse

  Jag kan avslöja att det blev förslag nr1. Jag tänker som så att the last delivery känns klassiskt och aningen uttjatat… men det kan bero på att det är för sent att dra sig ur o byta titel.. o att jag ville ha bekräftelse på den titel som legat sen några dagar, vilket inte blev fallet. Så nu får jag bita i det sura och älta detta tills det känns bra.

 • frasse

  Marcus: Mannen på Grönland låter som en annan kortfilm. Jag vill läsa resten..

 • frasse

  Ja, ni tillhör en majorietet… inte bra för mitt ambivalenta sinne:)

 • david

  “The last delivery”, absolut.

 • figge

  Alternativ två tycker jag bäst om.

 • figge

  Alternativ två tycker jag bäst om.

 • marcus

  min take: childhood memories får mig att tänka på julafton och det är inge kul, meatballs får mig att tänka på paolo roberto så den går bort. The utopian dream får mig att tänka på robotar som förvisso är coolt men kanske inte bullseye. The last delivery har en dystopisk klang som får mig att associera med en ensam man på grönland som nu inte kommer få sin kexchoklad utan istället kommer börja få äta snö. Där har du min hjärna i arbete i 2 minuter, take it or leave it.

 • Skriv kommentar