Återhämtning

SKRIVET AV: frasse
12 July, 2010, klockan 17:14
Ingen kommentar

Jag och Elin har spenderat helgen i Fiskebäckskil där vi fick låna Karins sommarställe. Koskär är ett paradis på jorden där tankarna får plats. För en gångs skull har vi bara varit. Ätit. badat. druckit vin. Grillat. Badat, osv.

koskar

Vad det beträffar Jori så har allt gått upp och ner. Ena stunden rinner tårarna, andra stunden känner man enbart tomhet, och kyla. Plötsligt känns allt som vanligt, och man skräms över att man distanserar sig såpass lätt. Sen minns man något och man börjar nysta, och är tillbaka på ruta ett. Har tänkt mycket på Johan och Gritt, och har svårt att föreställa mig deras situation. Var på platsen idag igen, och träffade där Joris kompis Jashou, och senare Gritt som satt och fikade med Donald och Joris kompis Christian, och några andra bekanta. Det var väldigt känslosamt, men det kändes samtidigt väldigt skönt att få träffa henne. Vi pratade gamla minnen för en stund innan jag var tvungen att rusa.

jorisplatsjorisplats2

jori3jori4


Skriv kommentar