Röva

SKRIVET AV: frasse
2 June, 2010, klockan 10:44
4 kommentarer

Det var länge sen jag var så här trött. Började spela in en musikvideo med Emrik igår efter att jag jobbat morgonpass. Idag är det tredje dagen med tidig morgon. Känner mig som ett utsketet äpple, och det kännetecknar nog hela den här våren på nåt vis. Sen nästan ett halvår tillbaka har min framtid här i Göteborg varit under lupp. I vintras sökte jag nämligen in på DI (dokumentärlinjen) i Stockholm, vilket gick förvånandsvärt bra. Jag gick vidare i alla uttagningar och fick till o med höra att jag eventuellt är överkvalificerad för utbildningen. Något märkligt i mitt tycke. Det borde väl jag kunna avgöra själv kan man tycka? I vilket fall som helst fick den här situationen mig att bli oförtjänt avslappnad. Vilket i sin tur gjorde att det sista praktiska provet inte gick nåt vidare (det är min teori iallafall). Jag kom inte in helt enkelt. Sen att jag var totalt utblåst efter en helg i festens tecken i Malmö gjorde antagligen sitt..

Men det är ju själva fan. Det är svårt att vrida tillbaka klockan, och göra saker ogjort! Efter ett halvårs osäker väntan så blir det platt fall. Skit o röv. Samtidigt tycker professor Holmqvist att jag borde söka in till en  masterkurs som ev kommer sättas ihop om nåt år. Så framtiden får utvisa om min tillvaro fortsättningsvis kommer likna ett totalgenomruttet utsketet äpple. Just nu spirar inte optimismen!

/F

rov


4 kommentarer »

 • frasse

  Jag försöker också intala mig detta:)

 • lotta

  Det var nog någon bra anledning till att det blev så ska du se!

 • frasse

  Håller med. Men nu var det ju en mix av över och underkvalifikation… beorende på det sista provet.

 • david

  Blä. Mina kondoleanser. Sånt där tjafs om överkvalifikation är fruktansvärt frustrerande. En term som borde få användas en gång per årtionde. Max.

 • Skriv kommentar