Fri helg

SKRIVET AV: frasse
1 February, 2010, klockan 8:33
7 kommentarer

I fredags var det invigning av filmfestivalen, och Lillmangan hade styrt upp en miniramp i Trädgårn där spektaklet ägde rum. Vi var inbjudna för att representera “street” och ungdom, vilket vi (skejtarna) givetvis gick med på. Gratis inträde, gratis öl och miniramp är ett säkert koncept. Och det hela föll väl ut (jag själv föll dock många gånger i rampen, vilket höfter och rygg fortfarande känner av), även om street-temat kändes lite väl krystat. Själva rampen hade satts upp bredvid scenen med en nät runt omkring. Vi skejtade således som i en bur, och hela upplevelsen var rätt absurd, men kul.

Annars då? Jo, jag o Elin gick o såg dokumentären om Jose Gonzales. Kort o gott, en mycket bra film. Gå och se den!

Avslutningsvis kan januari sammanfattas med att det var den kallaste månaden i mannaminne. Nu jobbar jag morgon och tittar ut över älven och jag konstaterar att vi har fått mer snö (men kylan har faktiskt avtagit något vilket jag välkomnar. Mina tår är konstant kalla). Jo, en nyhet. David är precis färdig med affischen till Livsmedel (jag är dig evigt tacksam David). Ett släpp av affischen kommer här inom kort för nyfikna och hungrande heylisor. Vidare så är det nu klart att Livsmedel ska visas på Doclounge i Götet, och ev också i andra doclounge-städer, men det återstår att se.

Heppåre


7 kommentarer »

  • frasse

    For the win i Malmö!

  • marcus

    ftw är “for the win”. Trodde också först att det var fuck the world efter att ha hört Turbonegro, men det blev knas på så många ställen att jag var tvungen att kolla upp det. Därför tycker jag nu att det är roligt att använda mig av det.

    För övrigt tror jag du inkasserar en gubbpoäng figge genom att ställa frågan till riktiga människor och inte google. IT poäng till Chrille…

  • Christian

    jag googlade FTW. hade inte heller en susning. såndäringa chat- och smssvenska för tekniker och barn, inte för gubbar som oss.

  • frasse

    Skönt att man inte är ensam om att vara okunnig på detta område. Tänkte nämligen precis fråga detsamma. Är totalt rudis på chatt-tugget.. DRIK (gissa vad det står för då). Jo det vore skitkul om Malmö ville ha den, men det beror på om nu Malmögänget vill visa den. Emrik (som har hand om det i gbg) gillade filmen och skickade den vidare till förhoppningsvis Malmö.

  • figge

    Ja visa den i Malmö tack!

    Vad betyder förresten FTW? Jag har alltid trott att det betydde Fuck The World (finns en Turbonegro-låt som heter FTW där de sjunger just så), men att döma av det Marcus skriver har jag nog fått det hela om bakfoten.

  • marcus

    Doclounge malmö FTW!

  • Gött med doc:en. Hörde av en annan källa (mor heter hon i min mun) att du skulle visa den på folkhögskolan snart. Nu ska jag kila iväg på en visning av Svenska Dokumentära bilder. Ses på The Good Heart.

  • Skriv kommentar