Pankast av pankast

SKRIVET AV: frasse
20 July, 2009, klockan 14:49
6 kommentarer

Helgen tillbringades hos moster och morfar. Det var ett tagsen nu. Många turer fram o tillbaka för att få allas schema att passa ihop har gjort att besöket skjutits upp. Till saken hör att vi gjorde ett tappert försök för några veckor sedan med att överraska min moster då hon skulle fylla de sextio. Flera veckors planering av mat, dryck och hämtning av folk slutade med en mycket arg moster som absolut inte ville fira sin sextioårsdag. Hon ville tydligen vara för sig själv. Så vi fick åka tillbaka de 25 milen med svansen mellan bena. Den här gången gick det bättre. Det spelades krocket (jag vann) och sällskapsspel (jag förlorade), och utflykt anordnades och morfar kom på besök (som numer bor på ålderdomshem) och sist men inte minst så bastades det. På det hela taget kändes det som att vi tog igen det tråkiga med den förra och mkt korta vistelsen med denna helgs kvalitétstid. Helgen avslutades dock i moll! När jag kom hem till Elin låg ett illavarslande brev från polismyndigheten, och innehållet i brevet var exakt vad jag befarade: hastigehetsöverträdelse – sju km. 2000 välbehövda kr i böter. Ett spänt och trött nylle (som allt för väl liknade passkortet) bevisade mitt brott. Bajs.


6 kommentarer »

  • Chrille: Det var inte blå vesslan jag körde. Det var producentens bil som jag körde under filminspelningen. Hon har förmodligen golat och angett mig som förare, vilket givetvis var rätt gjort, men ändå..

  • bob

    Och där läckte det igenom spam. :(

  • Superb link service for extremely Cheap! Increase your visitors for about $20 Try out seo service

  • christian

    jag lider med dig i de kärvaste av tider. jag kommer hem nån gång. då kan jag laga mat som tröst. eller är jag bilmålvakt, ägare av bil som samlar på sig böter av alla dess slag? isf får du arsenik i maten.

    asså, hur fungerar det där egentligen? hur kan bäng borre veta att det var du och inte jag som körde bilen. det är ju jag som äger den, och din inblandning har de ju ingen aning om.

  • frasse

    Japp, jag körde 37km/h.

  • Mathias

    Bara for att klargora, du akte pa 2000 i boter for en overtradelse pa sju km/h? Korde du pa polismastarens grasmatta elle? Sjukt!

  • Skriv kommentar