Spotify i iPhone

SKRIVET AV: fidde
18 August, 2009, klockan 22:31
1 kommentar

Självmord? Knappast. Men iom Apples release av Spotify i AppStore så känns det ju lite som att de skjuter sig själva i foten. Knappast så att försäljningen av musik i iTunes ökar efter detta.
Men hur som helst så är det ju underbart för oss konsumenter. Nu kan man när som helst, vart som helst lyssna på vad man vill (nästan iaf), synkat i iTunes eller ej.
99:-/mån är de värt. Offlinelistor gör susen på flyg osv.

***
Denna och nästa vecka är det inskolning för Caspar på dagis. Gått bra. Idag är han där själv för första gången.
***
NHL är snart igång. Sa upp Canal Plus pga hälsan. Inte bra att lockas av att sitta uppe och kolla mitt i arbetsveckorna.
Vad gjorde jag då? Skaffade Viasat Sport så att jag kan avnjuta CL.

Men vad händer då? Från ingenstans kommer Viasat Hockey. Nicklas Holmgren och Calle Johansson värvas till kanalen och nu skall de sända 5 matcher i veckan. Precis det jag skulle “slippa” ju.
För Elitserien blir det å andra sidan bra. Nu slipper Canal Plus ha Calle i sina sändningar. Han pratar bara NHL hela tiden. För att Inge snacka om Holmgren som inte gör annat än att berätta om när han vs på plats i MSG 1994, game 7.
***
På tal om NHL. Snart dags för Smallworld igen. Det som ger oss mening med livet :)


1 kommentar »

  • Jag hade inte sett detta inlägg förrän nu, märkligt. Kul med Canal plus och Viasat. Hahaha. Tur i oturen skulle jag säga. vad är bättre än NHL? Hälsovådligt? Aldrig säger jag! Allt som är kul är bra. Se bara på borsten. Mmm…

  • Skriv kommentar