Heylisa — nu iPhone-vänlig

SKRIVET AV: david
16 November, 2009, klockan 9:58
2 kommentarer

Heylisa — nu iPhone-vänlig

Heylisa får skamligt lite kärlek från min sida, för tillfället. En, måhända paradoxal, kombination av lathet och tidsbrist gör att det är märkligt svårt att få ut ens det minsta uttrycket här. Det tycker man att jag borde bli bättre på.

Så länge bidrar jag med att nu erbjuda Heylisa i iPhone-/mobilanpassad skrud. Det är bara att gå in på sida med telefonens Safari. Nada mas. Har lagt någon timme på det nu på morgonen, så den milda grafiska anpassning och rudimentära försvenskningen brister säkert på sina håll. Hittar ni något som buggar eller något oöversatt är det bara att säga till.

Använd den lilla pilen i högra hörnet för att logga in. Förhoppningsvis ska Safari därefter vara ganska duktig på att komma ihåg er. Och nej, av någon anledning är det inte alls lätt att posta ett nytt inlägg i mobilgränssnittet. Men att läsa och kommentera känns lite lättare nu.

Även ni med andra mobila plattformar borde mötas av ett fungerande (?) mobilgränssnitt. Men det överlämnar jag, som sig bör, till gamla goa slumpen.


2 kommentarer »

  • Fidde

    Storartat!

  • Marcus

    I löv

  • Skriv kommentar