Megatron > Galvatron

SKRIVET AV: david
21 July, 2009, klockan 21:10
5 kommentarer

Change-into-a-truck

Planen är iscensatt. Jag är sedan tre dagar arbetslös, men inte sysslolös. Om sex timmar stiger vi upp, klipper vårt skägg och åker till San Diego, via Paris och New York. Innan vi är tillbaks på hemmaplan om tre veckor, har vi även hunnit med Manhattan Beach, South Bay, Santa Monica och avslutat med Rock The Bells (kolla line-up:en!) i San Fransisco på vår 37-månadersdag.

Sedan har jag fem dagar på mig att flytta hela mitt liv till en väntande, tom 2:a i Lambohov, Linköping. För sedan börjar “Tvärmedial gestaltning och samtidskonst” (30 p) i Norrköping. Och en ganska ny vardag. Det ska startas företag och frilansas, samsas och vänslas. Ett år av ett överlag rätt pissigt leverne i Mölndal har gett mig perspektiv på livets värden, men i rättvisans namn också en grym professionell utveckling och ett Dragster-gäng för livet. I retrospekt värt uppoffringen, men särboendet är i slutändan trots allt ganska… sär.

“That’s what you do when life hands you a chance to be with someone special. You just grab that brownish area by its points and you don’t let go no matter what your mom says.”

För att citera Buster. Sedan har även detta arrangemang en baksida, i och med att jag lämnar framsidan och i minst 1,5 år bosätter mig på behörigt avstånd från familj och vänner. Pendeln slår. Alltid är det något.


5 kommentarer »

  • Ola

    Välkommen till östsidan!

  • Alex

    Vill också dit! I Tsinom tid…

  • david

    Tack, Frans! Tack, Bob! Tack, världen!

    San Diego är fyllt surfare och slackers, har aldrig trivts bättre från scratch i ett utland. Vi funderar på att skaffa goatee.

  • frasse

    Tvärmedial särbo hittade hem! Lycka till, o hade fint på andra sidan atlanten.

  • bob

    Du har väl alltid varit ganska sär?

  • Skriv kommentar