Visioneers. Årets bästa film.

SKRIVET AV: bob
24 July, 2009, klockan 22:44
Etiketter: ,
2 kommentarer

Jag och David har ju gått och peppat för den här rullen i ett halvår och så dök den till slut upp och mina ganska höga förväntningar stod pall och den var än bättre än väntat. Helt underbart bra, faktiskt. Årets hittills bästa rulle. Recension här när jag kommer hem efter min lilla cykeltur nu. Peace.


2 kommentarer »

  • Underbar film! Bra tips! Efter att ha sett the Hangover var det dessutom grymt att se att Zach Galifianakis register är betydligt större än en stereotyp lustigkurre…

  • marcus

    första gången såg jag inte att han sular iväg sin egen klubba 45 in i filmen, jag trodde bara att han hade tidernas skönaste efterspel till sin swing. Blev lite besviken när jag såg det igen för jag skulle kunna tänka mig börja med golf bara för att lära mig se så cool ut…

  • Skriv kommentar