Ny era!

SKRIVET AV: bob
16 February, 2009, klockan 0:18
Etiketter:
2 kommentarer
Couch art

En ny era. Eller nåt. David har designat och vi har nu meckat så alla har sitt senaste inlägg kvar i den här, det nya heylisa. Den bygger på WordPress och David kommer snart med ett nytt inlägg (javisst, kors i tak och alla andra platta ytor) där han förklarar lite kort vad som ni, nu syftar jag på våra andra skribenter, bör tänka på.

Jag själv ska gå och lägga mig nu. Imorn så ska SVT Väst göra ett inslag om Couchsurfing och jag ska bege mig bort till ambassörska Adriana efter jobbet och medverka. Ska bli kul. Jag har även styrt upp ett event på onsdag, så då kan man komma hit och kolla Peep Show med mig och det här gänget. Nu ska jag sova. God natt!


2 kommentarer »

  • Fred

    Vill kommentera något helt annat och i samband med detta, även citera.
    Läste nyligen en artikel om Konstfacks examensarbeten med bl.a fejkade psykstörningar och klotter i t-banan. I slutet av artikeln gavs andra exempel på kontroversiella konstarrangemang bl.a:

    “Kiss på Operan
    2007: Den spanska konstnären Itziar Okariz skulle kissa på Norrlandsoperans golv. Men en annan konstnär, Dorinel Marc, hann före och fångade upp urinen i en potta. Sedan smakade han på den och utbrast: ”This is art”. ”

    Heureka!
    Slut på meddelandet.

  • david

    Trodde väldigt länge att det var en bil, men det är ju en soffa. Tydligt tecken på att jag bör lägga mig.

  • Skriv kommentar