Bliss

SKRIVET AV: plurre
26 September, 2009, klockan 7:30
3 kommentarer

Extrem trötthet. Förkyld. 12-14 timmars pass. Imorgon inget undantag. Min senaste månad lämnar mig undrandes, vad fan hände med att slita ut en generation i taget?

Generalförsamlingen anno 2009 är enorm för undertecknad. Bevakar alla tal. Springer i alla korridorer. Rosa är mitt tillgång till allt pass. Det som inte ses och upplevs i person återberättas från insatt. Nära är närheten. Krävande är kreativiteten. Glädjen i tröttheten är absolut.

Niva skrev i en krönika att det inte finns något större än att befinna sig på just den plats i världen du helst av allt vill vara på just då. Det är där jag är. Det är inga 90 minuter plus tillägg. Det är mer än en vecka. Det är bliss.


3 kommentarer »

  • bob

    Ehm, det var torsdagens eller onsdagens avsnitt. Samantha bee gjorde inslaget. Sök på dailyshow.com eller ladda ner från tvtorrents.

  • Nix, du får gärna hala över en länk… Fick och fick. Han körde på helt enkelt. Var hyfsat tomt i salen på slutet. Delegaterna blev helt enkelt förbannade och drog… Chavez kommer in som tvåa med en dryg timme.

    Båda ligger dock i lä. Tidiernas klara rekordhållare är allas vpr favoritkuban, Fidel, med över tre timmar…

  • bob

    Såg du The Daily Shows spoof på att Khadaffi fick prata i en och en halv timme? Mycket roligt.

  • Skriv kommentar