Finland

SKRIVET AV: frasse
21 August, 2010, klockan 13:48
Ingen kommentar

För några dagarsen kom jag o Elin hem från Kroatien. Sen fick jag en dags återhämtning för att sen dra vidare till Stockholm o Finland. Nu är jag här i Finland. Har satt upp tältet på en camping utanför Helsinki, och ska snart dra ut på tangojakt. Den här resan går nämligen i den finska tangons, och den finländska naturens tecken. Imon ska jag gå på Helsinki Pavo. En legendarisk dansbana utanför stan. Känner mig upprymd och mycket förväntansfull inför den första tangokvällen. På måndag kommer brorsan o då drar vi vidare in mot insjöområdet, där det blir vandring och kanotering.

För lite mer än en vecka sedan fick jag ett sms från Fassan som meddelade att Lanthandeln skulle gå på svt (dagen efter). Det kändes lite buttert att svt inte kunde förmå sig att meddela detta själva i tid. Men men. Nu har den sänts och den kan fortfarande ses på svt play:

http://svtplay.se/v/2104387/dokumentarfilm/lanthandeln?sb,p115254,2,f,-1

Nu är det dags för upptäcktsfärd i Helsinki.

Heppåre/F


Skriv kommentar