Mukhtars fødselsdag

SKRIVET AV: david
27 May, 2010, klockan 8:42
Etiketter:
6 kommentarer

Nyss hemkommen från en oförtjänt underbar solsemestervecka i Grekland med Majas familj. Förkyld och febrig som en kinesisk lykta, men välgjorda fläshmobs som den för Mukhtar här ovan lindrar mer än alla Esberitox i världen.

Sommaren närmar sig och Maja flyger bort till Kenya i sju veckor. Och två månader helt ensam i Lambohov, Linköping lockar inte (även om Andreas Ferm tydligen bor 150 meter från oss). Så jag ser fram emot några sommarmånader i Uddevalla och Göteborg med ömsom jobb, ömsom friluftsliv. Hoppas jag får träffa mig några Heylisor. God knows I’m svältfödd på sådan social lyx!


6 kommentarer »

 • bob

  Åh, vilken fin!

 • Christian

  amen den var så fin att det var värt det.

 • david

  Så går det när man bäddar in en invandrare i sitt inlägg.

 • Christian

  plurres namn är i “fel” färg. virus.

 • Ja!!! Underbar!

 • marcus

  fin

 • Skriv kommentar